en fi

Opiskelija-asunnot

Porin YH-Asunnot Oy tarjoaa opiskelijoille useita vaihtoehtoja edulliseen ja toimivaan asumiseen. Vuokrakohteita on Porissa useita, ja asuntokoot ovat joko soluasuntoja, yksiötä, kaksioita tai kolmioita. Tervetuloa asumaan ja opiskelemaan Poriin!

opiskelija-asunnotAsunnon hakeminen

  • Yhdellä hakemuksella voi hakea kaikkia kohteita
  • Mahdolliset liitteet pyydetään erikseen


Kysy lisää Porin YH-Asunnot Oy, puh. (02) 623 4450

Oikealta löydät linkit sivuille, joilla on lisätietoja Porin YH-Asunnot Oy:n opiskelijakohteiden vuokravakuuksista, irtisanomisajoista, järjestyssäännöistä sekä kesäsopimuksesta.

 

HUOM!

Kesäsopimuksen tekeminen on mahdollista kaikkiin opiskelija-asuntokohteisiimme:

Asemapäällikönkatu 3, Korpraalintie 36, Maamiehenkatu 10, Peräsimentie 1, Taiteilijankatu 1, Tekniikantie 4, Tommilantie 1b ja Vapaudenkatu 5.

 
Kesäsopimuksen voi tehdä 1.5. - 31.8. välisenä aikana enintään kolmeksi peräkkäiseksi kuukaudeksi. Kesäsopimusta ei voi tehdä irtisanomiskuukaudeksi.
Kesäsopimuksessa vuokralainen voi jättää tavaransa asuntoon, mutta palauttaa kaikki kuittaamansa avaimet Porin YH-Asunnot Oy:n toimistoon ja maksaa puolet asunnon vuokrasta/kk, sopimuksen pituuden ajan. Asukas ei voi käyttää asuntoa kesäsopimuksen aikana. Vesiennakko kuuluu maksaa kesäsopimuksen aikana, vesimaksu poistetaan.

Vaihtoon lähtevä! "Kesäsopimuksen" sääntöä sovelletaan myös muuna aikana, kun olet lähdössä vaihtoon ulkomaille.